/
    • Wij maken van uw barbecue een heerlijk diner

      Wij gebruiken uitsluitend bio vlees en marineren de saté met verse producten.

      De shaslick is met verse partjes paprika, champignon en ui. Het overige vlees is heel naturel dus niet gekruid of gemarineerd. Onze visie is mooi naturel vlees en de verse sausen maken het vervolgens extra lekker. Al de sauzen en kruidenboter zijn vers bereid en uit eigen keuken. De barbecue op gas of traditioneel leveren wij er gratis bij.

      Gasverbruik € 9.95 per barbecue, brikketen naar verbruik.

      Geen afwas, huur borden/bestek € 0.90 p.p..

    • BBQ menu standaard € 12,25 p.p.

      • 2 stokjes saté van varkenshaas of kipfilet. ( Meerprijs varkenshaas 1,00)
      • 1 Shaslick
      • Kipfilet
      • Hamburger van 100% rundvlees
      • Varkenshaas medaillon
      • Biefstuk van diamanthaas
      • Gemarineerde spareribs of spiesje met ossehaas
      • Bijlage warm: Pindasaus.
      • Bijlage koud: knoflooksaus, cocktailsaus, piri-piri en tomaten-chutney.
      • Rauwkostsalade
      • Cocktail van vers fruit
      • Kruidenboter
      • Stokbrood Grand Rustique.

      Aanvullingen:

      • Gamba's gemarineerd in knoflook € 3,50 p.p.
      • Gamba's gemarineerd in knoflook en een hele sliptong € 4,90 p.p.

      BBQ starter: vooraf aan de barbecue een compilatie van leuke amusehapjes € 4,95 p.p..

      • Carpaccio van Ossenhaas.
      • Garnalencocktail
      • Beenham wraps met bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Het is ook mogelijk dit zelf samen te stellen, zie hiervoor het overzicht bij amuse.

      Dessert: Sorbetijs bereid van vers fruit met slagroom € 2,50 p.p.

      Amusedesserts: chocolademousse, cheesecake en sorbetijs van vers fruit € 4,95 p.p.

      Afhankelijk van het aantal personen levering in H.A.C.C.P. gekeurde isolatiekast of box. BBQ prijzen vanaf 6 personen, voor minder personen een toeslag van 10%

    • BBQ menu culinair prijs p.p. 16,50

      • Starter: amuse carpaccio van ossehaas en een garnalencocktail amuse
      • 2 reuzen saté: een heel gemarineerd varkenshaasje of kipfilet op 2 reuzenpennen
      • 1 shaslick +/- 100 gram

      Verdeeld over het aantal personen een mix van heerlijk vlees:

      • Kalkoenfilet of kipfilet
      • Ossenhaas spiesjes
      • Varkenshaas spiesjes
      • Bijlage warm: pindasaus.
      • Bijlage koud: knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus en mosterdsaus.
      • Italiaanse rauwkostsalade, cocktail van vers fruit, olijven, kruidenboter en een ruim assortiment brood.

      Dessert: Sorbetijs bereid van vers fruit met slagroom.

      Aanvullingen:

      • Gamba's gemarineerd in knoflook € 3.40 p.p.
      • Gamba's gemarineerd in knoflook en een hele sliptong € 4,50 p.p.
    • Vis BBQ p.p. € 18.00

      • Tong: een hele sliptong, even om en om bakken voor het beste resultaat.
      • Vis brochette: het lekkerste wat de zee ons biedt op één spies.
      • Zalmfilet: naturel.
      • Zeewolffilet: een heerlijke witvis met een grove structuur.
      • Tilapiafilet: gemarineerd.
      • Gamba’s: gemarineerd in een marinade van knoflook.
      • Bijlage koud: knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus en mosterdsaus.
      • Italiaanse rauwkostsalade, cocktail van vers fruit, verse rauwkostsalade, olijven, kruidenboter en stokbrood rustique.

      BBQ starter: vooraf aan de barbecue een compilatie van leuke amusehapjes. Ossehaas carpaccio Gerooktezalm carpaccio Zalm en ham wraps met bieslookkaas, tapenade en komkommer
      Prijs € 4.50 p.p.

      Dessert: Sorbetijs bereid van vers fruit met slagroom € 1,50 p.p.

      Amusedesserts: chocolademousse, amarettimousse, sorbetijs met versfruit € 4,90 p.p

    • BBQ menu culinair met vis p.p. € 19,50

      • Starter: amuse carpaccio van gerookte zalm en een garnalencocktail amuse
      • 2 saté: van kipfilet of varkenshaas.
      • 1 shaslick +/- 100 gram

      Verdeeld over het aantal personen een mix van vlees en vis:

      • Kalkoenfilet
      • Ossenhaas spiesjes
      • Varkenhaas spiesjes.
      • Zalmfilet naturel
      • Sliptong naturel
      • Gamba’s gemarineerd in een marinade van knoflook.
      • Bijlage warm: pindasaus.
      • Bijlage koud: knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus en mosterdsaus. 
      • Italiaanse rauwkostsalade, cocktail van vers fruit, verse rauwkostsalade, tapa’s op amuseschaaltjes, olijven, kruidenboter en een ruim assortiment brood.

      Dessert: Sorbetijs bereid van vers fruit met slagroom.