/
    • Buffetten

    • Buffet de luxe € 15.50 p.p.

      • Hors d'oevre met o.a. gevuld ei, rauweham en vers fruit. Of een zalmsalade op gemaakt met gerookte zalm.
      • Kalkoencocktailsalade, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus.
      • Verse vruchtencocktail.
      • Fransekaas plateau.
      • Paté op bedje van cumberlandsaus.(in het wildseisoen wildpate)
      • Nieuwe haring.
      • Gerookte zalm en paling.
      • Inclusief diverse soorten brood, kruidenboter, tapenade enolijven.

      BUFFET DE LUXE is een complete maaltijd die geheel naar eigen wens is uit te breiden.
      Aanvulling tegen meerprijs

      • Kipsaté € 4.50 p.p.
      • Varkenshaas saté, varkenshaasje verdeeld over 2 reuze pennen € 5.50 p.p.
      • Mini kipsaté € 3.00 p.p.
      • Ossehaas in stroganoffsaus € 6.00 p.p.
      • Varkenhaassaté: varkenshaasje verdeeld over 2 reuze pennen € 5.50 p.p.
      • Bami/Nasi of aardappelgratin € 2.50 p.p.
    • Party buffet 14,50 p.p.

      Het party buffet is zeer ge­schikt voor verjaardagen en re­cepties.

      -Kalkoencocktailsalade
      -Paté op een bed van cumberlandsaus
      -Nieuwe haring
      -Gerookte zalm
      -Verse vruchtencocktail
      -Fransekaas plateau
      Inclusief stokbrood, kruidenboter en tapenade en olijven.

      Buffet is geheel naar wens uit te breiden en te wijzigen met:

      Kipsaté € 4.50 p.p.
      Ossehaas in stroganoffsaus € 6.00 p.p.
      Varkenhaassaté: varkenshaasje verdeeld over 2 reuze pennen € 5.50 p.p.
      Bami/Nasi of aardappelgratin € 2.50 p.p.

    • Amuse Buffet € 15,00 p.p.

      • Kalkoencocktailsalade: appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus.
      • Garnalencocktail: amuse cup met Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus
      • Wraps: gevuld met gerooktezalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Wraps: gevuld met beenham, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Carpaccio: amuse schaaltje ossehaas overdekt met veldsla, gedroogde zontomaatjes, olijf, dressing en parmesan.
      • Zalm carpaccio: amuse schaaltje gerookte zalm overdekt met veldsla, gedroogde zontomaatjes, olijf, dressing en parmasan.
      • Ardenner en Parmaham met meloen.
      • Bolletje verse geitenkaas met honing en pijnboompitjes
      • Tapenade’s: tomaten, peppersweet met feta, parmesan. Gepresenteerd in amuse bakje.
      • Serranoham op prikker met witte druif en Spinatta Romana op prikker met knoflookolijf.
      • Stokbrood Grand Rustique.
      • Bijlage: gemarineerde olijven, kruidenboter en een verse fruitcocktail.

      Aanvulling warme amuses tegen meerprijs:

      • Runder Goulash met witte rijst € 5.50 p.p.
      • Varkenshaas in mosterd, champignon of pepersaus € 5,95 p.p.
      • Party kipsaté € 4.50 p.p.
      • Kalkoenragout € 2.50 p.p.
      • Varkenhaassaté: varkenshaasje verdeeld over 2 reuze pennen € 5,50 p.p.
    • Buffet Grand de luxe € 23.00 p.p.

      Voorgerechten:

      • Carpaccio van zalm of ossehaas
        of
      • Soep keuze uit: (vanaf 10 personen 2 soorten)
        • Heldere Ossestaart
        • Bretonse vissoep
        • Kreeftsoep
        • Uiensoep
        • Tomatensoep
        • Groentensoep.

      Hoofd gerechten:

      • Hors d'oevre met o.a. gevuld ei, rauweham en vers fruit.
        Of een roze zalmsalade op gemaakt met gerookte zalm.
      • Kalkoencocktailsalade, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus.
      • Terrine van vis op een bedje van roomdillesaus.
      • Visplateau van gerookte zalm/paling, forel en garnalen.
      • Plateau met Serranoham en Spinnata Romana.
      • Fransekaas plateau.
      • Paté op bed van cumberlandsaus.(in het wildseisoen wildpate)
      • Verse vruchtencocktail

      Warm: vanaf 10 personen keuze uit 2 warme gerechten.

      • Tournedos van de haas in stroganoffsaus, mosterd of bruinesaus.
      • Varkenhaas in mosterd of champignonsaus.
      • Varkenhaassaté: varkenshaasje verdeeld over 2 reuze pennen
      • Kalkoenfilet in zoetzure saus.
      • Zalmfilet van de grill in een witte wijnsaus verrijkt met mosterd.
      • Inclusief aardappelgratin, stokbrood, kruidenboter, tapa’s en olijven.

      Dessertbuffet:
      Exclusieve taarten met sorbetijs en chocolade fontein.

    • Tapas buffet € 9.90 p.p.Deze optie is niet meer leverbaar en wordt binnenkort vervangen.

      • Wraps: gevuld met gerooktezalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Wraps: gevuld met beenham, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Zalmrolletjes: Gerookte zalm gevuld met verse chèvre verrijkt met honing en bieslook
      • Chevrérolletjes: verse geitenkaas omwikkeld met bacon.
      • Soesjes: Gevuld met een zalm mousse op basis van verse chevre.
      • Soesjes: Gevuld met een bieslook mousse.
      • Serranoham op prikker met knoflookolijf.
      • Spinatta Romana op prikker met knoflookolijf.
      • Roggerondjes: belegd met o.a Brie, Gorgonzola, en chevré.
      • Kaas: puntjes jong-belegen , Old Amsterdam en Hollandse geitenkaas
      • Bijlage: op prikker, gemarineerde olijven en peppersweet gevuld met roomkaas
    • Winterbuffet

      Vanaf 10 personen ­­­­­­­­­­­­­­­

      • Boerenkool: klassiek bereid met stukjes uitgebakken spek.
      • Zuurkool: wijn zuurkool met spekjes en crème fraiche.
      • Hutspot: verrijkt met crème fraiche voor een romig en fris karakter.
      • Erwtensoep: lekker dik en rijk gevuld met beenham en rookworst.
      • Bijlage warm: mager rundvlees (suddervlees) en rookworst.
      • Bijlage koud: roggebrood en mosterd.

      Prijs € 12,50 p.p.

      Optie: Dessertbuffet: cheesecake, petitfour en tiramisultaartjes
      Prijs € 4,90 p.p. 3 stuks p.p..

                  Of

      Appeltaart met slagroom

      Prijs € 3,90 p.p..