/
  • Catering in Utrecht en omstreken

   kd catering de meern utrecht

   KD Catering is een familiebedrijf en werkt al sinds 1976 aan gerechten van de beste kwaliteit. We werken uitsluitend met verse producten. Ieder gerecht moet tevens een smaaksensatie zijn! We zijn continu op zoek naar vernieuwing en originele gerechten. Zo kunt u, ook als u ons al eerder heeft ingeschakeld, verrassende gerechten blijven verwachten.

   De smaakbeleving begint al bij het zien van een gerecht. Daarom besteden we uiterste zorg aan de presentatie van alle gerechten en buffetten. De meeste gerechten worden gepresenteerd op leisteen, etagères en door niveau verschillen aan te brengen creëren wij een smaakvolle presentatie. Amuses zijn onze specialiteit. Gepresenteerd in luxe glaswerk of op stijlvol servies zijn deze kleine gerechten voor iedere soort gelegenheid geschikt! Denk hierbij aan recepties en borrels waar deze hapjes een luxe of feestelijke sfeer aan toevoegen. Uiteraard zijn uitgebreide buffetten, BBQ's en gourmet volledig aan ons toe te vertrouwen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij daar ook specialisten in.

   Wij adverteren niet. Al onze klanten hebben ooit een catering van ons geproefd of zijn we aanbevolen door ervaring van anderen. Dat zegt ons genoeg over de kwaliteit van onze producten en daar zijn we bijzonder trots op!

  • Thema Buffetten

   Wij kunnen ook thema buffetten voor u maken. Wij gaan dan met u in overleg wat u graag wilt presenteren aan uw gasten en/of zakenrelaties. Wij creëren een buffet geheel afgestemd op uw wensen. U kunt ons natuurlijk ook de vrije hand geven, wat absoluut positief verrassend zal zijn.

  • Geheel ontzorgd

   Wij plaatsen het buffet bij u op locatie en na afloop halen wij alles op. U hoeft niets te reinigen. Wij mogen echter geen etensresten retour nemen die in de ruimste zin van het woord opnieuw bruikbaar kunnen zijn, dit geheel comfort de HACCP norm.

  • Ook mogelijk inclusief bediening

   Er is de mogelijkheid dat wij het hele buffet begeleiden. Wij adviseren uw gasten en geven uitleg over de gerechten en amuses. Wij zorgen voor de aanvullingen, de drankjes en de wijnen enz. U kunt dan uw volledige aandacht aan uw gasten geven.