/
  • 24 Reacties

   Beste kade, Wat hebben wij weer genoten van jullie tot in de puntjes verzorgde catering... Heerlijke BBQ’s om op te bakken.de heerlijke bijbestelde gamba ‘s ( allemaal op) Saté; heerlijke biefstuk Citroën; oregano ; natuurlijk de kip salade; daardoor is ons feest een top feest geworden,!,heel erg bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer maar weer!!

   Reageer

   Beste familie Kade, Mogen wij jullie wederom bedanken voor een geweldige catering bij ons 25 jarig huwelijksfeestje. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het was heerlijk: De BBQ de sausjes; de tomatenchutneey; de kipsalade( niet te overtreffen), de gamba’s, de biefstuk in Citroën oregano:::: we hebben zoveel reacties gehad over jullie heerlijke eten. Bedankt en zeker tot de volgende keer😘💐

   Reageer

   write an essay for me http://kfgdrtynhjg.com/ Nicely put. Thanks a lot!

   Reageer

   laatst gingen onze mannen met kids een nachtje kamperen in Austerlitz. Traditiegetrouw moest er ook gebbqd worden maar niemand had zin in de boodschappen. Na prima contact met KD catering werd de bbq op afgesproken tijd/lokatie bezorgd en was iedereen meer dan enthousiast. Wat een superservice zeg!

   Reageer

   Anthon en Maarten, wat een gevoel en passie hebben jullie voor heerlijk eten en de presentatie, gelijk aan een mooi kunstwerk! Wij hebben mede door jullie creatieve geest en inzet een top feest gehad met als toetje allemaal lyrische berichten over hoe gezellig en vooral hoe ontzettend lekker het eten was...... Wij kijken terug op een fantastische avond en bevelen jullie catering dan ook heel graag bij iedereen aan!!! Tot een volgende gelegenheid en nogmaals bedankt Anthon

   Reageer

   Wij hebben voor het eerst een cateraar ingeschakeld voor verjaardagsfeestje voor 20 personen. Het was in 1 woord geweldig. Leuk op de tafel neergezet, veel variatie, geen minimumhoeveelheden. Echt top samengesteld. Gebracht en gehaald. Geen zorgen. Onze visite was dolenthousiast over de smaak en variatie. Echt een aanrader. Als ik 60 word (over twee jaar) hoop ik dat ik ze weer kan vragen.

   Reageer

   Wat een feest om de catering door jullie te laten verzorgen! Ik had gekozen voor het amusebuffet, dat prachtig door jullie opgesteld werd (een feestje om te zien) en het smaakte fantastisch! Hartelijk dank, ook namens mijn zeer tevreden gasten!

   Reageer

   Voor een familiefeest een BBQ met amuses en dessert besteld. Anthon denkt goed mee over de wensen. Alles was heerlijk en tot in de puntjes verzorgd. De familie was erg onder de indruk. Bedankt en we weten jullie voor een volgend feest zeker weer te vinden!

   Reageer

   Ook bij jullie thuis, smaakte het bijzonder voortreffelijk

   Reageer

   Hoi Anthon en Gabrielle, zoals jullie hebben gezien was het weer een groot succes gisteren op mijn verjaardag. Het was overheerlijk en uitstekend verzorgd, je hebt de reacties gehoord. Tot een volgende keer! groet Hilly

   Reageer

   Het was TOP! Wat een lekkere, gevarieerde, vers gemaakte hapjes, de kwaliteit is top en de presentatie en service :geweldig. Zelf nergens aan hoeven denken en dus tijd voor de gasten. Voor herhaling vatbaar!!

   Reageer

   Wij hadden 31 mei uitgekozen als datum om ons 40 jarig huwelijk te vieren. Wij hoopten op deze datum op mooier weer als in het najaar op onze eigenlijke trouwdatum. We hebben een prachtige tuin waar je prima 70 gasten kunt ontvangen. We hadden Anton van KD catering gevraagd om voor een buffet te verzorgen en ons alle zorgen op het gebied van huur van extra tafels, stoelen, tap, glazen, en bier uit handen te nemen. Niets was teveel en alles was top geregeld. Alleen het weer liet ons ontzettend in de steek. Naar mate de dag vorderde werd het steeds slechter weer en op een geven moment kwam de regen met bakken uit de hemel. Na afloop van het feest had niemand het echter over het slechte weer maar over het fantastische buffet. Het zag er uit als een plaatsje en de diversiteit aan smaken was geweldig. Mede hierdoor hebben we toch een geweldige dag gehad. Anton bedankt.

   Reageer

   Al diverse keren gebruik gemaakt van KD catering. Top !!!! Ik kan het iedereen aanraden ! Super goed. Anthon denkt mee en de kwaliteit en presentatie is een dikke 10 !!!

   Reageer

   Wat was het leuk en lekker op de taalkring

   Reageer

   Ik heb onlangs de huisgemaakt cheesecake geproefd. Met verse vanille erin, dat maak je niet zo vaak mee. Het zegt veel over kwaliteit van de ingrediënten die KDCatering gebruikt. Ookal zijn er buffetten voor honderden personen, er wordt net zoveel aandacht aan besteed als ware het voor één persoon.

   Reageer

   9 December mijn onvergetelijke 65e verjaardag gevierd in Laren N.H. Iedereen was erg enthiousast over de heerlijke amuses en de presentatie van KD Catering. Anthon mijn complimenten!

   Reageer

   Op 23 nov voor de tweede keer een buffet van KD catering gehad. Alle gerechten waren van uitstekende kwaliteit en smaakte bijzonder verfijnt Prima advies en alles feestelijk opgesteld .Zeker voor herhaling vatbaar.

   Reageer

   KD Catering heeft voor ons Wijkraad Binnenstad een buffet verzorgd van uitstekende kwaliteit. Het buffet was een lust voor het oog. Wij waren er zeer enthousiast over.Ik kan het zeer aanbevelen.

   Reageer

   Verschillende keren al gebruik gemaakt van KD catering BBQ. Heerlijk mals vlees, lekkere sausjes, vers stokbrood en als toetje VERS fruit. Kortom TOPPIE ,zeker volgende keer weer!!!

   Reageer

   Heerlijk gegeten en het zag er geweldig uit! Wij hadden een warm en koud buffet van allemaal kleine hapjes. Alles heel smaakvol en de opmaak ziet er heel professioneel uit. Zeker een aanrader!!

   Reageer

   KDcatering heeft de catering verzorgd bij onze tennisvereniging. Het was een heerlijk buffet met onder andere lekkere salades en sate. De kwaliteit van het eten is heel goed. Bedankt Anthon!

   Reageer

   Zeer geslaagde buurtBBQ dankzij de geweldige verzorging van KDcatering. Je kunt proeven dat alles met veel zorg en liefde bereidt is. Dank Anthon, het was heerlijk!

   Reageer

   In de herhaling hebben we weer genoten van alle lekkere hapjes, tot een volgende keer.

   Reageer

   Wat een geweldig feest hebben wij op 8 september jl.,gehad.De catering van Anthon Kadé heeft hier zeker een grote bijdrage in geleverd. De hapjes en het buffet waren werkelijk van uitstekende kwaliteit,wat een creativiteit. Samen met een goed gekoeld biertje van de door hem geplaatste tap was het SUPER. Heel veel leuke reacties van onze gasten gehad.Daarnaast zijn wij door hem vooraf goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Kortom het was gewoon TOP.

   Reageer