/
    • Gourmet

      Wij maken van uw gourmet een heerlijk diner. gourmet prijzen vanaf 8 personen, voor minder personen een toeslag van 10%. In de wildmaanden kunnen wij de biefstuk vervangen voor wild zoals haasfilet of ree biefstuk met een heerlijke wildsaus. Meerprijs p.p. 1,50 

      Een gourmet stel leveren wij er gratis bij. Geen afwas borden/bestek € 0.90 p.p.

    • Gourmet menu standaard € 12.25 p.p.

      • Saté spiesjes van varkenshaas of kipfilet.
      • Shaslick spiesjes
      • Kipfilet
      • Mini hamburgers van 100% rundvlees.
      • Pikante gehaktballetjes 100% rundvlees.
      • Haas biefstuk medaillons
      • Roerbakmix: paprika, champignons en uienringen.
      • Bijlage warm: pindasaus.
      • Bijlage koud: knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus, piripirisaus en mosterdsaus. Italiaanse rauwkostsalade. Cocktail van vers fruit. Kruidenboter en stokbrood.

      Aanvullingen:

      • Gamba's gemarineerd in knoflook € 3,50 p.p.
      • Gamba's gemarineerd in knoflook en een hele sliptong € 4,80 p.p.

      Gourmet starter: vooraf aan de gourmet een compilatie van leuke amusehapjes:

      • Ossenhaas carpaccio
      • Gerookte zalm carpaccio
      • Zalm en ham wraps met bieslookkaas, tapenade en komkommer
      • Prijs € 3.50 p.p.
      • In combinatie met een glas Prosseco € 3.75 p.p. (glaswerk gratis in bruikleen)

      Dessert: Sorbetijs bereid van vers fruit met slagroom € 2,50 p.p.
      Amusedesserts: 2 soorten met o.a. chocolademousse € 2,50 p.p.

    • Gourmet menu culinair € 12,95 p.p.

      • Saté van varkenshaas of kipfilet.
      • Shaslick spiesjes.
      • Kipfilet.
      • Mini tartaartjes van 100% rundvlees.
      • Varkenshaas medaillons.
      • Spiesjes Ossehaas biefstuk.
      • Plakjes Raclette kaas.
      • Roerbakmix: paprika, champignons en uienringen.
      • Bijlage warm: pindasaus.
      • Bijlage koud:
      • knoflooksaus, cocktailsaus, piri piri saus en mosterdsaus.
      • Italiaanse rauwkostsalade.
      • Cocktail van vers fruit.
      • Kruidenboter en stokbrood.

      Meerprijs: Gamba’s gemarineerd in een marinade van knoflook. € 3,60 p.p