Kalkoencocktail salade, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus. (kan ook met kip)
Parma en Ardennerham met meloen
Gerookte zalm besprenkeld met mosterd dressing.
Warme gerechtjes geleverd in hotpot of chafing dish
Party kipsaté met pindasaus, twee stokjes.
Party spiesje met 2 pikante Indische gehaktballetjes in pindasaus.
Kipfilet met paprika, champignons en uiringen in een pikante zwarte bonen saus
Grote garnalen met paprika, champignons en uiringen in een pikante zwarte bonen saus
Zalmfilet van de grill met mosterd/honingsaus.
Varkenshaas medaillon met champignonsaus.
Vegetarische gehaktballetjes met pindasaus.
Amuses
Wraps gevuld met gerookte zalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
Wraps gevuld met beenham, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
Huisgemaakte Crostini belegd met verse bieslookkaas, ossehaas en gegarneerd met olijf en dunne plakjes gemarineerde knoflook.
Huisgemaakte Crostini belegd met verse bieslookkaas, gerookte zalm en gegarneerd met olijf en dunne plakjes gemarineerde knoflook.
Soesje gevuld met zalmmousse op basis van verse geitenkaas. Van het soesje is de bovenkant verwijderd zodat je de mousse kan zien en afgegarneerd met een stukje zalm.
Soesje gevuld met een mousse van verse bieslookkaas. Deze is afgegarneerd met stukjes verse bieslook.
Op luxe prikker: plakje Parmaham, stukje meloen en afgemaakt met en een gemarineerd zontomaatje.
Idem maar dan met een olijf en een zontomaatje. De laatste twee kunnen ook in een mix.
Amuses op schaal of vaasje
Kalkoencocktail, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus. (kan ook met kip)
Garnalencocktail: één persoonscup met Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus.