/
    • Plateau's

      • Kalkoencocktail salade, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus. (kan ook met kip)
      • Parma en Ardennerham met meloen
      • Gerookte zalm besprenkeld met mosterd dressing.
    • Warme gerechtjes geleverd in hotpot of chafing dish

      • Cocktail kipsaté met pindasaus, twee stokjes.
      • Cocktail spiesje met 2 pikante Indische gehaktballetjes in pindasaus.
      • Kipfilet met paprika, champignons en uiringen in een pikante zwarte bonen saus
      • Grote garnalen met paprika, champignons en uiringen in een pikante zwarte bonen saus
      • Zalmfilet van de grill met mosterd/honingsaus.
      • Varkenshaas medaillon met champignonsaus.
      • Vegetarische gehaktballetjes met pindasaus.
    • Amuses

      • Wraps gevuld met gerookte zalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Wraps gevuld met beenham, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Huisgemaakte Crostini belegd met verse bieslookkaas, ossehaas en gegarneerd met olijf en dunne plakjes gemarineerde knoflook.
      • Huisgemaakte Crostini belegd met verse bieslookkaas, gerookte zalm en gegarneerd met olijf en dunne plakjes gemarineerde knoflook.
      • Soesje gevuld met zalmmousse op basis van verse geitenkaas. Van het soesje is de bovenkant verwijderd zodat je de mousse kan zien en afgegarneerd met een stukje zalm.
      • Soesje gevuld met een mousse van verse bieslookkaas. Deze is afgegarneerd met stukjes verse bieslook.
      • Op luxe prikker: plakje Parmaham, stukje meloen en afgemaakt met en een gemarineerd zontomaatje.
      • Idem maar dan met een olijf en een zontomaatje. De laatste twee kunnen ook in een mix.
    • Amuses op schaal of vaasje

      • Kalkoencocktail, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus. (kan ook met kip)
      • Garnalencocktail: één persoonscup met Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus.
      • Carpaccio Ossehaas overdekt met, gedroogde zontomaatjes, olijf, truffeldressing, gegrilde pijnboompitjes frisse witte kiemalfa en parmasan.
      • Carpaccio gerookte zalm overdekt met, gedroogde zontomaatjes, olijf, mosterdhoning dressing, gegrilde pijnboompitjes frisse witte kiemalfa en parmasan.
      • Mousse de canard met een drupje aardbei garneersaus.
      • Mousse de jambon gegarneerd met truffelsaus.
      • Chèvre honing met frisse rode kiemalfa, bruschetta en gegrilde pijnboompitjes.
      • Rillete van makreel en Grany Smith.
      • Palingmousse, gerookte paling met crème fraiche en verse bieslook.
      • Zalmtaartje, een minitaartje van gerookte zalm.
      • Hamtaartje, een mini taartje van beenham.