/
    • Amuse buffet € 17,25 p.p.

                Prijsvoorbeeld: 8 amuses met saté

      • Palingmousse: paling met crème fraiche, verse bieslook en bedekt met stukjes palingfilet.
      • Garnalencocktail: Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus.
      • Chèvre honing: verse geitenkaas met honing, bruschetta kruiden en gegrilde pijnboompitjes.
      • Carpaccio: Flinter dun gesneden ossenhaas overdekt gedroogde zontomaatjes, olijf, mosterddressing, gegrilde pijnboompitjes en parmesan.
      • Zalmtaartje: een mix van gerookte en rauwezalm met radijs en mierikswortel.
      • Caprese: Buffel mozzarella, tomaat en basilicum.
      • Kalkoencocktail: kalkoen, appel in een zachte cocktailsaus.
      • Sushimi: tonijnfilet met wasabi en een pikante sojasaus.

                Warm:

      • 2 stuks party saté van kipfilet of varkenshaas.

                Inclusief Pain Rustique.

                 Dessert 2 stuks p.p. 3,40

      •  Chocolademousse met een mix van petit four en cheese cake  

       

    • Amuse/tapas hapjes € 14,00 p.p.

                Prijsvoorbeeld: 8 amuse/tapas hapjes 

      • Op blok gepresenteerd: prikker met parmaham, meloen, zontomaatje en een olijf.
      • Wrap gevuld met beenham of gerookte zalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Ham amuse: beenham met crème fraiche, verse kruiden en truffelmayonaise.
      • Garnalencocktail: amuse schaaltje met Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus.
      • Carpaccio: flinterdun gesneden ossenhaas overdekt met zontomaatje, olijf, pijnboompitjes, parmasan, mosterddressing en frisse kiemalfa. 
      • Rillete van makreel en Grany Smith.
      • Chèvre honing: verse geitenkaas met honing, bruschetta kruiden en gegrilde pijnboompitjes.
      • Soesje gevuld met zalmmousse.

       

      • met Compleet met Grand Rustique stokbrood
    • Amusehapjes met kalkoensalade € 14,00 p.p.

      • Kalkoencocktailsalade, appel en kalkoen in een zachte cocktailsaus.
      • Garnalencocktail: amuse glas met Hollandse garnalen overdekt met een fluweel zachte cocktailsaus
      • Wraps: gevuld met gerooktezalm, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Wraps: gevuld met beenham, verse bieslookkaas, tapenade en komkommer.
      • Carpaccio: amuse schaaltje Ossehaas overdekt met veldsla, gedroogde zontomaatjes, olijf, mosterddressing en parmasan.
      • Carpaccio: amuse schaaltje Gerookte zalm overdekt met veldsla, gedroogde zontomaatjes, olijf, dressing en parmasan.
      • Ardenner en Parmaham met meloen.
      • Tapenade’s: tomaten, peppersweet met feta, parmesan. gepresenteerd taracotta bakjes.
      • Bijlage: gemarineerde olijven, peppersweet gevuld met roomkaas, kruidenboter en een verse fruitcocktail.
      • Stokbrood Grand Rustique
      • Op de kalkoensalade na zijn bovenstaande items amusehapjes.